gallery/attachments-Logo-logo_elmnt

>

Lid worden

Lid worden,

Per 1 januari 2018 heeft de Vereniging 240 leden, waaronder 3 ereleden.

Lid worden kan iedereen die in het voormalige dienstvak ELMNT of het dienstvak TDE hebben gediend of nog dienen bij de Koninklijke Marine. Dit is de ideale gelegenheid om je (oud) collega, stapmaatje of buddy weer eens te ontmoeten.

Het lidmaatschap bedraagt € 8,00 per jaar.

Als u lid wilt worden kunt u het formulier: Aanmelding nieuwe leden en het formulier Jaarlijkse machtiging downloaden, printen, invullen en daarna of per mail of per post naar het secretariaat toe sturen.

Wat doen wij als Vereniging:

  • Ieder jaar wordt er in december een jaarbrief naar de leden verzonden waarin de bijzonderheden, met betrekking tot de Vereniging van het afgelopen jaar, aan de leden wordt medegedeeld.
  • Ook zal in deze brief worden vermeld waar en wanneer de eerst volgende Algemene Leden Vergadering (ALV) zal worden gehouden als er geen reünie in dat jaar zal worden gehouden. In het jaar waarin er wel een reünie wordt gehouden zal de ALV plaatsvinden voorafgaande aan de reünie.
  • Eenmaal per 18 maanden organiseert de Vereniging een reünie! Hierbij worden alle leden uitgenodigd om deze reünie bij te wonen, en te genieten van een traditionele uitgebreide Indische rijsttafel zoals wij die nog kennen als “blauwe hap” binnen de Koninklijke Marine.
  • Tevens ontvangt u 1 bon (koffie met cake) en consumptie munten om een drankje te kunnen gebruiken tijdens de bijeenkomst.
  • Eenmaal in de 4 jaar organiseren we onze reünie gezamenlijk met de Reünistenvereniging Oud Machinisten KM.